Cartref > Ieithoedd eraill > Cynnwys

PTFE: llä on hyvät sähköeristysominaisuudet

Oct 10, 2018

Teflon ar vähemmän kimmoisa ja puristettavissa kuin kumi, ja se pyrkii virtaamaan tai jopa räjähtämään suurilla kuormituksilla. Gyda gêm ar suurempi kuin 3 MPa, jäännöksen muodonmuutos tapahtuu ja kun se ladataan noin 20 MPa: iin, se murskataan. Siksi polytetrafluorieteeni-PTFEa käytetään yleensä vain tiivistemateriaalina uritetuille laipoille ja kuorma ei ole yli 3,5 MPa. Staattisen tiivisteen rakenteellinen muoto on esitetty kuviossa 6.

Polytetrafluorieteenillä on hyvät sähköeristysominaisuudet. Koska sen PTFE ei adsorboi eikä absorboi vesihöyryä (veden imeytymistä tai veden tunkeutumista), pintaresistiivisyys on edelleen korkea jopa 100%: n suhteellisessa kosteudessa. . Tämä ominaisuus ja sen kohoumisominaisuudet tekevät PTFE PTFE: stä erityisen sopivan erilaisiin eristysvaatimuksiin.

PTFE PTFE: bydd y gêm yn cael ei hepgor o blaid y fformat, y myfyriwr ar y pryd y bydd y môr tahwn yn ei fwynhau. Yn ei gylchgrawn, mae tunnettujen happojen yn cael ei goginio, a chysylltu â chysylltiadau â chysylltiadau â chi, ac ati. Polytetrafluorieteeni PTFE ei kosteudu eikä liukene mihinkään tunnettuun liuottimeen (mutta liukenee sulassa alkalimetallissa). Polytetrafluorieteeni PTFE ar palamatonta ja myrkytöntä, ja se voi päästää myrkyllisiä kaasuja vain, kun lämmityslämpötila on yli 400 ° C. Koska polytetrafluorieteeni-PTFE: n ominaisuudet eivät ole aktiivisia, se voidaan sitoa vain erityisillä menetelmillä. Kiinnitä huomiota liiman enimmäiseen käyttölämpötilaan kiinnittymisen aikana.